Elköltöztünk

2019-es újdonság: Chocolate Brown MIX

Ha nem csak szolizni akarsz, hanem banulni is

Csokicső Hivatalos Facebook oldal

A Csokicső® használat alapszabályai

1. A számotokra megfelelő bőrszín elérése lassú folyamat, ne akarjátok, hogy gyorsabb legyen. Ez legalább 2-3 hét, így a „hétvégi bulikra” kellő időben kell felkészülni; ha lemaradtál, soha ne akard egy-két alkalommal bepótolni azt. Rendszeresen, ésszerűen és türelmesen alapozzatok és kérjétek ki a szolárium személyzetének véleményét. A túlzott használat vagy a leégés káros, komoly bőrbetegségek kialakulásához vezethet!

2. Ha lehet, hagyjatok magatokon valami ékszert, mert az mindig emlékeztetni tud arra, hogy milyen bőrszínnel indultatok. Nagyon jó, ha látjátok a különbséget, mert így kevésbé hiszitek azt, hogy alig vagytok barnák!

3. Sose vigyétek túlzásba a szolizást! A túlzott szolizás nem egészséges, na nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, de a kis baj is baj.

4. Ne akarjatok túlbarnult bőrszínűek lenni! Egyrészt mert egyáltalán nem néz ki jól, másrészt mert nem egészséges. Ha a nagyon sötét bőrszíneket kedvelitek, inkább használjatok önbarnítót (mondjuk annak semmilyen biopozitív hatása nincs).

5. Soha ne szolizzatok három napon belül kétszer vagy sűrűbben! Minden szolizás között hagyni kell legalább három napot. Természetesen ez idő alatt napozni sem lehet.

6. Törekedjetek a megfelelő mértékű, átgondolt, ésszerű rendszerességre, mert az még pénztárcabarát is!

7. Minden esetben csukva kell tartani a szemet szolizásnál és célszerű védőszemüveget használni. Soha ne nyissátok ki a szemeteket a szolizás közben, ez nem játék!

8. Kérjetek információt a személyzettől, de ha úgy érzitek, nincs képben vagy nem érdekli a dolog, keressetek inkább más szoláriumot!

9. Szoláriumozás közben ne használjatok olyan krémet, ami nem kifejezetten szoláriumozás előtti kozmetikum, mert lehet, hogy fototoxikus és bőrkárosodást okozhat.

10. A sminket és a bőrre fújt parfümöt is távolítsátok el szolizás előtt.

Köszönjük, hogy ellátogattatok az oldalunkra! Kérlek, fogadjátok meg az itt szereplő ajánlásokat, mert a Ti érdeketekben tettük azokat!


Szerzői Jogok | Nyitóoldal | Árlista | Marketing | Csokicső térkép | Kapcsolat

A www.csokicso.hu weboldal tulajdonosa a Sun System Szolárium Nagykereskedés. © Minden jog fenntartva!

Kiemelten felhívjuk a versenytársak figyelmét, hogy az oldal tartalma, gondolatai, példái és eszmefuttatásai szerzői jogvédelem alatt állnak!
Amennyiben ezzel hasonlót vélünk felfedezni bármely versenytársunk írott, nyomtatott vagy elektronikus formájú megjelenésében, haladéktalanul és felszólítás nélkül jogi eljárást indítunk!